Οδηγοί προσοχή! Ομίχλη και έργα στον αυτοκινητόδρομο και το οδικό δίκτυο

Ομίχλη επικρατεί σήμερα (09/02) το πρωί,  σε διάφορες περιοχές και ιδιαίτερα κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων Λεμεσού – Λευκωσίας, Λάρνακας – Λευκωσίας και Κοκκινοτριμθιάς – Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Παράλληλα, εργασίες που θα διεξάγονται σε διάφορα σημεία των αυτοκινητοδρόμων αναμένεται να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από το ύψους του Ζυγιστικού Σταθμού Λατσιών, μέχρι την έξοδο προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο Σκαρίνου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, θα διεξάγονται εργασίες αντικατάστασης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.

Εργασίες συντήρησης των στηθαίων ασφαλείας θα διεξάγονται και στους αυτοκινητοδρόμους Νήσου – Λάρνακας, Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου και Κοφίνου – Λάρνακας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης της οριζόντιας σήμανσης.

Στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης οδικής σήμανσης, από την έξοδο προς Αβδελλερό μέχρι την πρώτη έξοδο προς Ξυλοφάγου, από την πρώτη έξοδο προς Ξυλοφάγου μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο ‘Ριζοελιάς’ και από την έξοδο προς Λεωφόρο Ελλάδος μέχρι το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, στο τμήμα από το αεροδρόμιο μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοφάγου, συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στο έρεισμα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λάρνακα και Παραλίμνι.

Στην περιοχή Αραδίππου, σε τμήματα των λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως και Σπύρου Κυπριανού, θα διεξάγονται εργασίες από το Δήμο Αραδίππου για τη φροντίδα του πρασίνου στις κεντρικές νησίδες των λεωφόρων.

Η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και συστήνει ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.