Οδηγούνται στο Δικαστήριο για κράτηση οι τρεις ύποπτοι για το πτώμα στην Αθηένου

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας θα οδηγηθούν οι τρεις συλληφθείς ύποπτοι για το φόνο της γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε χθες σε ανοιχτό χωράφι στη Νεκρά ζώνη κοντά στην Αθηένου.

Οι ανακριτικές Αρχές ζητούν από το δικαστήριο διάταγμα κράτησης των τριών προκειμένου να διευκολυνθούν οι ανακρίσεις των τριών, που φαίνονται να αρνούνται ανάμειξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος που συνελήφθη πρώτος λίγο μετά τον εντοπισμό του πτώματος, φαίνεται να διατηρούσε σχέση με το θύμα.

Πάντως ο 32χρονος δεν παραδέχεται τη διάπραξη του φονικού, ενώ όσον αφορά τους άλλους δύο που συνελήφθησαν χθες βράδυ, φαίνεται να είχαν εμπλοκή μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η δολοφονία διαπράχθηκε αρκετούς μήνες προηγουμένως, με το χρόνο να προσδιορίζεται περίπου τον περασμένο Οκτώβριο.

Εκτιμάται ότι το θύμα ήταν θαμμένο σε υπόνομο στην είσοδο της Λευκωσίας και μεταφέρθηκε τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο χωράφι, όπου το ανακάλυψε γεωργός που καλλιεργούσε τη γη του.

Όσον αφορά την χρονική τοποθέτηση του εγκλήματος, αυτός φαίνεται να έγινε εδώ και περίπου πέντε μήνες.

Στο μεταξύ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον επρόκειτο και για ελλείπον πρόσωπο.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία στη σωρό της γυναίκας η οποία φαίνεται να κατάγεται από χώρες της Ευρώπης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy