Οδικά έργα ενόψει… Σε αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν εργασίες κατασκευής νέου ανοίγματος στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Από την περίοδο 15/7/2019 – 18/7/2019, μεταξύ των ωρών 09:30 – 16:00,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Μονής, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής νέου ανοίγματος στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας μήκους 300μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας. Επίσης η είσοδος προς τον αυτοκινητόδρομο από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας στον κόμβο Μονής θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από τον παλαιό δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω των ανισόπεδων κόμβων Παρεκκλησιάς και Ακτής του Κυβερνήτη.

  1. Κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Βουκουρεστίου, στην Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνουν ότι, στα πλαίσια του Έργου «Μελέτη και κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, Φάση ΙΙ – Τμήμα Β (Παράλληλος Δρόμος)», θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Βουκουρεστίου.

Κατά το στάδιο των εργασιών απαιτείται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα διαλαμβάνουν το ακόλουθο σύστημα μονοδρόμησης και θα ισχύουν από τη Δευτέρα 15/7/2019 μέχρι τη Δευτέρα 30/9/2019:

Μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Βουκουρεστίου, από τη συμβολή της με την οδό Αγγαίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αβροσύνης, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση βόρεια.

Μονοδρόμηση της οδού Αβροσύνης, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση ανατολικά.

Μονοδρόμηση της οδού Αγγαίου, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση δυτικά και

Μονοδρόμηση του τμήματος του δρόμου, που συνδέει τις οδούς Αγγαίου και Αβροσύνης στα ανατολικά, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση νότια.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.