Οδικά έργα: Οι δρόμοι που πρέπει να αποφύγετε σήμερα


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Σάββατο, 11 Ιουλίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, διεξάγονται από τις 6.00 το πρωί, εργασίες στην καθαρισμού της κεντρική νησίδας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για απόσταση 500 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στην Έγκωμη, Λευκωσία, για αντικατάσταση του υφιστάμενου προστατευτικού κιγκλιδώματος της λεωφόρου. Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα της λεωφόρου, μεταξύ της οδού 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό 28ης Οκτωβρίου, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 5.00 το απόγευμα, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μέτρων περίπου, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Έγκωμη και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.