Οδικά έργα στην λεωφόρο Λάρνακος στην Λευκωσία από τη Δευτέρα (Χάρτης)


Εργασίες αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στην Λευκωσία, αρχίζουν από αύριο Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου και ενδεχομένως να επηρεάσουν την ομαλή κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες αιχμής.

Τα οδικά έργα θα διεξάγονται στο τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την λεωφόρο Σαλαμίνος, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου. Η κυκλοφορία στην λεωφόρο Λάρνακος θα επιτρέπεται και στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Αγλαντζιά, θα απαγορεύεται ωστόσο η στάθμευση οχημάτων στο τμήμα όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν το όχημά τους με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Οι εργασίες που αρχίζουν από αύριο αφορούν την πρώτη φάση αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στο τμήμα από τη συμβολή με την λεωφόρο Σαλαμίνος, μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Διγενή Ακρίτα. Αναμένεται να διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Λευκωσίας, το όλο έργο αναβάθμισης της λεωφόρου περιλαμβάνει την ανακατασκευή του οδοστρώματος, την αναβάθμιση των υποδομών Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας, την κατασκευή νέων πεζοδρομίων με οδηγό όδευσης, την κατασκευή ποδηλατόδρομου που θα ενοποιηθεί με το υπό σχεδίαση δίκτυο ποδηλατοδρόμων που κατασκευαστεί στην ευρύτερη περιοχή και την δενδροφύτευση νέων δέντρων για ενίσχυση του πράσινου στοιχείου στην περιοχή.

Χάρτης Λεωφ. Λάρνακος Α΄ Φάση 201015 scaled

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News