Οδικές εργασίες από Δευτέρα 18/07 στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού

Το Τμήμα Δημοσίων Εργων θα πραγματοποιεί την επόμενη εβδομάδα, κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.


Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι την περίοδο 18/7/2022 – 12/8/2022, καθημερινά εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 07:30 – 18:00, θα διεξάγονται στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τα Γραφεία του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων στη Χοιροκοιτία και για 200 περίπου μέτρα, με κατεύθυνση προς Σκαρίνου, θα κλείσει, και η τροχαία κίνηση θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης φώτων τροχαίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την Τρίτη 19/7/2022 και την Τετάρτη 20/7/2022, από τις 18:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, 1000 περίπου μέτρων, πριν την έξοδο προς την Ακτή Κυβερνήτη, από Λευκωσία προς Λεμεσό.


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200 περίπου μέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.