Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Πάφου τις επόμενες μέρες – Όλες οι πληροφορίες

1. Εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 27/6/2022 – 4/8/2022, στους ακόλουθους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών:

(α) Δευτέρα με Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Αγία Νάπας και Λάρνακας – Λευκωσίας, από τον κυκλικό κόμβο Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και ακολούθως προς Λευκωσία,

(β) Δευτέρα με Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 08:30- 17:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις, για μήκος 1500 μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες ποτίσματος φυτών των κεντρικών νησίδων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 27/6/2022 μέχρι και την Πέμπτη 30/6/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00,σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, εντός της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας του αυτοκινητόδρομου, από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοτύμπου, από τη μια κατεύθυνση, για μήκος 1500 μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 27/6/2022 – 29/7/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων,στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου μεταξύ του Αερολιμένα Λάρνακας, του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού μέχρι την Κοφίνου θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις, για μήκος 500 μ. κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

4. Εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 27/6/2022 – 4/8/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00, καθημερινά, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας μεταξύ του Αερολιμένα Λάρνακας και κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας μεταξύ του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και της υπέργειας Γέφυρας παρά το χωριό Λύμπια, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις, για μήκος 1500 μ. κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

5. Εργασίες ένωσης καλωδίων εντός φρεατίου σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου (Α6) Λεμεσού – Πάφου, στη Χ.Θ.49+400, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας η Cyta θα διεξάγει εργασίες ένωσης καλωδίων εντός φρεατίου της.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.