Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Λευκωσίας το επόμενο διάστημα – Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Λευκωσίας διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Εργών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος “την Παρασκευή 2/9/2022 και τη Δευτέρα 5/9/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο παρά το γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας προς τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Αυστραλίας στην Αραδίππου”.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Επίσης, την Κυριακή 28/8/2022, μεταξύ των ωρών 6:00 π.μ – 14:00 μ..μ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (A1), με κατεύθυνση τη Λεμεσό παρά τον ανισόπεδο κόμβο Παρεκκλησιάς, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδικής σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μήκους 1χλμ. περίπου, θα είναι κλειστή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα. Η έξοδος από τη Λευκωσία προς την Παρεκκλησιά και τον παραλιακό δρόμο, όπως και η είσοδος από τον παραλιακό δρόμο προς την Λεμεσό θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Τύχωνα.

Εξάλλου, όπως αναφέρει το Τμήμα Δημοσίων Εργων, “την περίοδο 30/8/2022 – 3/9/2022, εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. – 17:00 μ.μ., σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας (Β1), μεταξύ Μοναγρουλίου και Παρεκκλησιάς, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.”

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας ενώ θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.