Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού τις επόμενες ημέρες

Εργασίες ανάπτυξης δικτύου της CYTA στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στους αυτοκινητόδρομους Λεμεσού – Λευκωσίας και Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων από τη Δευτέρα 29 Μαϊου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «τη Δευτέρα 29 μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαϊου, μεταξύ των ωρών 08:00-15:00, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από τη CYTA».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, μετά την έξοδο προς Χοιροκοιτία με κατεύθυνση προς Λεμεσό, και για συνολικό μήκος 300 μέτρα περίπου, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα του δρόμου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Εξάλλου «την περίοδο 29 Μαϊου μέχρι 16 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 09:00-14:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των στηθαίων ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Σκαρίνου και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τον κόμβο Νέου Νοσοκομείου μέχρι την έξοδο Ερήμης».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy