Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Χοιροκοιτίας μέχρι την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη, με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα εκτελούνται την περίοδο 17/5/2021 – 20/5/2021 μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στον Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας (έξοδος Παρεκκλησιάς).

Την Κυριακή 16/5/2021 η έξοδος του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά καθώς και η είσοδος της Παρεκκλησιάς προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τον Παραλιακό δρόμο θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από η ώρα 07:00 μέχρι τις 17:00 λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον Αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Αγ. Τύχωνα και Μονής και του Παραλιακού Δρόμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.