Οδικό κομφούζιο στο κέντρο της πρωτεύουσας

Ξεκίνησαν από χθες οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’, με τον Δήμο Λευκωσίας να καλεί τους πολίτες να επιλέξουν άλλες διαδρομές για τις μετακινήσεις τους, αφού χθες υπήρξε οδικό κομφούζιο, ιδιαίτερα στους γειτονικούς δρόμους της Μακαρίου.

Ο Δήμος Λευκωσίας παραδέχεται σε ανακοίνωσή του ότι «παρατηρήθηκε καθυστέρηση της κυκλοφορίας στην οδό Κρήτης και στα φώτα Γαβριηλίδη» και ότι «καταβάλλονται προσπάθειες για καλύτερη διαχείρισή της με στόχο τον περιορισμό της ταλαιπωρίας του κοινού». Πάντως, υπάρχει σοβαρό οδικό πρόβλημα με τους οδηγούς να είναι αγανακτισμένοι από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της Αστυνομίας Λυκαβητού μέχρι τα φώτα Γαβριηλίδη.

makariou 12 scaled

Όσον αφορά πολίτες που έχουν τη Μακαρίου ως προορισμό και θέλουν να επισκεφτούν καταστήματα ή και γραφεία της περιοχής, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι «μπορούν να συνεχίσουν να το πράττουν», προσθέτοντας ότι όλοι οι χώροι στάθμευσης γύρω από τη Μακαρίου παραμένουν σε λειτουργία και προσβάσιμοι στο κοινό. Ταυτόχρονα, καλεί τους οδηγούς που διαπερνούσαν τη Μακαρίου να επιλέξουν άλλες διαδρομές.

makariou 9 1 scaled

Αναφέρει επίσης ότι μέλη του προσωπικού του δήμου σε συνεργασία με την Τροχαία Λευκωσίας βρίσκονται σε διάφορα κομβικά σημεία της περιοχής για να βοηθήσουν στη διαχείριση και ρύθμιση του κυκλοφοριακού.

makariou 2 1 scaled

Τέλος, ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί τόσο την Τροχαία Λευκωσίας και το προσωπικό της που ήταν σε κεντρικά σημεία της πόλης και βοήθησαν στη διαχείριση της κυκλοφορίας όσο και το προσωπικό του Τμήματος Δημοσίων Έργων για τη συμβολή του στη ρύθμιση των φώτων τροχαίας στην περιοχή.

makariou 14 scaled