ΟΕΛΜΕΚ: Λίγες μέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκαν να τερματίσουν τη διαδικασία αγοράς υπηρεσιών

Απορία γιατί μερικές μέρες πριν από τις εκλογές η κυβέρνηση αποφάσισε να συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου και να ανακοινώσει τον τερματισμό της διαδικασίας αγοράς υπηρεσιών στην εκπαίδευση, εξέφρασε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο γγ της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας.

Υπενθύμισε την καταδικαστική για την κυβέρνηση απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου πριν από δυο χρόνια, την οποία το υπουργείο παιδείας πήρε μόλις χθες στο υπουργικό συμβούλιο προς συζήτηση.

Ο κος Χατζησάββας διερωτήθηκε γιατί παρά τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών με αγορά υπηρεσιών το υπουργείο παιδείας θυμήθηκε παραμονές των εκλογών να πάρει το θέμα στο υπουργικό συμβούλιο.

Πρόσθεσε υπάρχουν και πολλά ερωτήματα για το τι σημαίνει ότι θα γίνεται διορισμός με σύμβαση. Τι είδους συμβάσεις θα είναι αυτές, με ποιο τρόπο θα προκηρύσσονται οι θέσεις και άλλα ερωτήματα για τα οποία θα πρέπει να δοθούν διευκρινίσεις. Θα πρέπει, πρόσθεσε, με τη νέα κυβέρνηση να εμπλακούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε ένα διάλογο που να εξυπηρετεί τα απογευματινά και βραδινά μαθήματα που ωφελούν όλους τους μαθητές.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.