Οι Α. Χριστοφόρου και Μ. Κωνσταντίνου νικητές στον 1ο αγώνα αεροβόλων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος

Οι περσινοί πρωταθλητές στο αεροβόλο τουφέκι, Αλέξανδρος Χριστοφόρου και Μαριλένα Κωνσταντίνου, της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, ήταν οι νικητές στον πρώτο φετινό αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής 2019-20, που έγινε στις εγκαταστάσεις σταθερού στόχου του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης».

Σύμφωνα με την ΣΚΟΚ, στον πρώτο αγώνα, η Μαριλένα πέτυχε 614.7 και ο έφηβος Αλέξανδρος 617.0.

Στον ίδιο αγώνα η νεαρή Κωνσταντίνα Μαρκίδου της ΣΚΟΛΕΥ πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων, με 603.7, ενώ ο συναθλητής της Αχιλλέας Σοφοκλέους, ανέβασε το παγκύπριο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ στους 417.4 πόντους.

Στις άλλες κατηγορίες, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στους άνδρες με 590.2, ο Χάρης Χαρή της ίδιας Οργάνωσης, στους παίδες με 589.4 και ο μικρός Κωνσταντίνος Νεοφύτου του ΕΛΕΣΚΟ στους παμπαίδες με 381.4 πόντους.

Η νεαρή Ιακωβία Πιτταρά της ΣΚΟΛΕΥ ήταν η νικήτρια στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων με 597.9, ενώ οι συναθλήτριες της Λυδία Σοφοκλέους (400.2) και Δήμητρα Σουγλέρη (353.4) ήταν οι νικήτριες στις κατηγορίες των κορασίδων με σταντ και παγκορασίδων αντίστοιχα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.