Οι περσινοί πρωταθλητές στο αεροβόλο τουφέκι, Αλέξανδρος Χριστοφόρου και Μαριλένα Κωνσταντίνου, της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, ήταν οι νικητές στον πρώτο φετινό αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής 2019-20, που έγινε στις εγκαταστάσεις σταθερού στόχου του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης».

Σύμφωνα με την ΣΚΟΚ, στον πρώτο αγώνα, η Μαριλένα πέτυχε 614.7 και ο έφηβος Αλέξανδρος 617.0.

Στον ίδιο αγώνα η νεαρή Κωνσταντίνα Μαρκίδου της ΣΚΟΛΕΥ πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι κορασίδων, με 603.7, ενώ ο συναθλητής της Αχιλλέας Σοφοκλέους, ανέβασε το παγκύπριο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι παίδων με σταντ στους 417.4 πόντους.

Στις άλλες κατηγορίες, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στους άνδρες με 590.2, ο Χάρης Χαρή της ίδιας Οργάνωσης, στους παίδες με 589.4 και ο μικρός Κωνσταντίνος Νεοφύτου του ΕΛΕΣΚΟ στους παμπαίδες με 381.4 πόντους.

Η νεαρή Ιακωβία Πιτταρά της ΣΚΟΛΕΥ ήταν η νικήτρια στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων με 597.9, ενώ οι συναθλήτριες της Λυδία Σοφοκλέους (400.2) και Δήμητρα Σουγλέρη (353.4) ήταν οι νικήτριες στις κατηγορίες των κορασίδων με σταντ και παγκορασίδων αντίστοιχα.