Οι Anonymous απειλούν τον Έλον Μασκ και τις εταιρείες του: «Είμαστε λεγεώνα. Να μας περιμένεις»

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX, ο μεγιστάνας Έλον Μακ, φέρεται να δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από την ομάδα χάκερ Anonymous, που τον προειδοποιεί να τους “περιμένει”.

“Καθώς σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι βλέπουν τα όνειρα τους να ρευστοποιούνται εξαιτίας των νευρικών ξεσπασμάτων σου, εσύ συνεχίζεις να τους κοροϊδεύεις με meme από μια από τις επαύλεις σου των εκατομμυρίων δολαρίων” ακούγεται να λέει ένας άντρας που φορά τη μάσκα του Γκάι Φοκς στο μήνυμα προς τον Έλον Μασκ.

“Ίσως νομίζεις ότι είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο δωμάτιο, αλλά βρήκες τον δάσκαλό σου. Είμαστε οι Anonymous! Είμαστε λεγεώνα! Να μας περιμένεις” λέει το μήνυμα στον δισεκατομμυριούχο, που πρόσφατα αναστάτωσε την αγορά κρυπτονομισμάτων με αναρτήσεις του στα social media.

Το απειλητικό μήνυμα περιείχε ακόμη κριτική προς τον Έλον Μασκ, που υπονοεί την εμπλοκή του στην “οργάνωση πραξικοπημάτων” σε χώρες όπου οι εταιρείες του αντλούν πρώτες ύλες-αναφορά πιθανότατα στην πολιτική κρίση στη Βολιβία το 2019 και το tweet του Μασκ που ανέφερε ότι “θα κάνουμε πραξικόπημα σε οποιονδήποτε θέλουμε!”.

 

Οι Anonymous έβαλαν στο στόχαστρο και την εταιρεία του Έλον Μασκ, Tesla, η οποία δεν έχει έσοδα από την πώληση αυτοκινήτων αλλά από “κρατικές επιδοτήσεις”.

Μέχρι στιγμής, ο Έλον Μασκ δεν σχολίασε τις απειλές των χάκερ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy