Οι δηλώσεις των Προέδρων των μικρότερων κομμάτων μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη καθώς η αποχή είναι ανοχή, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Πνοή Λαού, Δημήτρης Τριμιθιώτης.

Στη σύντομη δήλωση του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Τριμιθιώτης είπε ότι «σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία. Ο κυπριακός λαός θα ασκήσει το ιερό εκλογικό του δικαίωμα, και θα επιλέξει και θα εκλέξει τους νέους εκπροσώπους του στην κυπριακή Βουλή. Η παρουσία όλων μας στην (εκλογική διαδικασία) είναι απαραίτητη. Η αποχή είναι ανοχή».

Την ανάγκη όλοι να πάνε να ψηφίσουν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της «Αφύπνισης 2020»

Την ανάγκη όλοι να πάνε να ψηφίσουν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της «Αφύπνισης 2020» Φοίβος Μαυροβουνιώτης, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος το πρωί, στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λεμεσού.

«Θέλω να τονίσω την ανάγκη ότι όλοι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε. Έχουμε εθνικό καθήκον και ιερό χρέος να πάμε στις κάλπες», είπε .

Ο κ. Μαυροβουνιώτης ανέφερε, παράλληλα, ότι όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν πιθανότατα «να αποδειχθεί στο τέλος ότι θα είναι συνένοχοι κάποιων αποτελεσμάτων που δεν τους εκφράζουν καθόλου».

Σήμερα ο λαός θα αποφασίσει ελεύθερα ποιοι θα τον κυβερνούν, είπε ο Πρόεδρος Πατριωτικού Συνασπισμού

Σήμερα ο λαός θα αποφασίσει ελεύθερα ποιοι θα τον κυβερνούν, σήμερα είναι μέρα γιορτής διότι οι Κύπριοι έχουν το προνόμιο της Δημοκρατίας, που δυστυχώς δεν το έχουν πολλές χώρες στον κόσμο, είπε ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνασπισμού Χρίστος Ρότσας.

Ο κ. Ρότσας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.15 π.μ. στο Γυμνάσιο Έγκωμης στο Κέντρο Ζ, Έγκωμη.

Σε δήλωση του, ο κ. Ρότσας ανέφερε ότι ο Πατριωτικός Συνασπισμός απευθύνει έκκληση στον λαό να κρίνει όλους τους υποψηφίους, όλα τα υποψήφια κόμματα, με δίκαια ζυγιά προς όφελος της Κύπρου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.