Παράθυρα/ Ορίζοντας

Οι Δράσεις «Νέ@ σε έρημο νησί» επιστρέφουν με εργαστήρι Graffiti-Street Art

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανοίγει τις πόρτες του Θεάτρου Αποθήκες στο νεανικό κοινό και το καλεί να αναζητήσει και να εξερευνήσει τη δική του φωνή μέσα από το θέατρο.

Οι Δράσεις 2022-2023 «Νέ@ σε έρημο νησί» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, σε καλλιτεχνική επιμέλεια των Ειρήνης Ανδρέου, Γιάννη Καραούλη και Ελένης Μολέσκη, προσφέρουν και αυτή τη χρονιά ένα πολυδιάστατο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει παραστάσεις, εργαστήρια, συζητήσεις, προβολές με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων καλλιτεχνών με στόχο να προσφέρουν στους έφηβους πρόσβαση στον δημιουργικό κόσμο του θεάτρου.

Ο χαρακτήρας των Δράσεων εξακολουθεί να είναι βιωματικός, συμμετοχικός και συμπεριληπτικός. Οι νέες και οι νέοι μαθαίνουν παίζοντας και παίζουν μαθαίνοντας, κοινωνικοποιούνται, ανακαλύπτουν τον πλούτο των τεχνών και τη χαρά της (συν-) δημιουργίας.

Εργαστήρι Graffiti-Street Art για εφήβους

Ο φετινός πρώτος κύκλος εγκαινιάζεται με τριήμερo εργαστήρι graffiti από τον γνωστό street artist Τwenty Τhree (Βασίλη Βασιλείου), όπου οι έφηβοι θα δημιουργήσουν από κοινού, χρησιμοποιώντας την τεχνική stencil, το νέο λογότυπο των Δράσεων και θα αφήσουν τη δική τους σφραγίδα στον χώρο των Αποθηκών. Το εργαστήρι απευθύνεται σε νέους από 14 ως 18 ετών.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, 15:00-18:00

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00-13:00

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00-13:00

Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22864306.  Δωρεάν συμμετοχή, απαραίτητη η προκράτηση θέσης.
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy