Οι καλλιτέχνες που θα ενταχθούν στο «Hall of Fame» των τραγουδοποιών του 2023

Η τραγουδίστρια Γκλόρια Εστέφαν θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα ενταχθούν στο «Hall of Fame» των τραγουδοποιών του 2023. Θα τιμηθούν επίσης για τα επιτεύγματά τους στη μουσική οι Snoop Dogg, Σαντέ, Τζεφ Λιν, Γκλεν Μπάλαρντ, Τέντι Ράιλι και Λιζ Ρόουζ.

Σύμφωνα με την Γκλόρια Εστέφαν, αυτή η τιμή είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. «Τη στιγμή που ολοκληρώνω ένα τραγούδι, σκέφτομαι ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξανακάνω αυτό… Κάθε ένα από αυτά είναι διαφορετικό», δήλωσε η ίδια στο CBS Mornings και πρόσθεσε ότι «το να είσαι ο πρώτος σε αυτή την ηλικία είναι φανταστικό».

Ο Άγγλος τραγουδοποιός Τζεφ Λιν, έγραψε στο twitter: «είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την τιμή. Η σύνθεση τραγουδιών ήταν πάντα το πάθος μου. Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα».

Η λίστα του 2023 «αντιπροσωπεύει όχι μόνο εμβληματικά τραγούδια, αλλά και την ποικιλομορφία, την ενότητα σε όλα τα μουσικά είδη, τις εθνικότητες και τα φύλα, τραγουδοποιούς που έχουν εμπλουτίσει τις ζωές μας… και μεταμόρφωσαν τη μουσική και τις ζωές δισεκατομμυρίων ακροατών σε όλο τον κόσμο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Hall of Fame των τραγουδοποιών Νάιλ Ρότζερς.

Σύμφωνα με το Ηola η φετινή τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.