Οι περιοχές που «χτύπησαν» πρωτιά ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ – Η πρωτιά του ΕΛΑΜ σε χωριό

Το χωριό Πραστειό Κελλακίου της επαρχίας Λεμεσού είναι το χωριό με το υψηλότερο ποσοστό του ΑΚΕΛ στις χθεσινές ευρωεκλογές ενώ το χωριό Κάτω Δρυς της επαρχίας Λάρνακας ήταν το χωριό με το πιο ψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε ο ΔΗΣΥ.

Την ίδια ώρα οι κάλπες των χθεσινών εκλογών έβγαλαν επίσης δύο ισοψηφίες των μεγάλων κομμάτων σε Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου και Άγιο Δημητριανό, αλλά και μια πρωτιά για το ακροδεξιό ΕΛΑΜ στο χωριό Πολιτικό από όπου κατάγεται ο Πρόεδρος του.

Πιο συγκεκριμένα, στο Πραστειό Κελλακίου της επαρχίας Λεμεσού σημειώθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΚΕΛ, καθώς το κόμμα έλαβε ποσοστό 76% που μεταφράζεται σε 32 ψήφους. Στο χωριό αυτό υπάρχουν 92 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι από τους οποίους ψήφισαν οι 51. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το χωριό Μελίνη της επαρχίας Λάρνακας με ποσοστό 73,58% και την τρίτη το Πελένδρι με ποσοστό 69,27%.

Kellaki

Ο ΔΗΣΥ στον Κάτω Δρυ έλαβε ποσοστό 71,60% που μεταφράζεται σε 58 ψήφους. Στον Κάτω Δρυ οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ανέρχονται στους 139 εκ των οποίων ψήφισαν οι 81. Στο 70,89% ανήλθε το ποσοστό του ΔΗΣΥ στην κοινότητα Τρούλλοι της επαρχίας Λάρνακας και στο 69,05% στα Χανδριά της επαρχίας Λεμεσού.
Kato Dris

 

Οι κάλπες των χθεσινών εκλογών έβγαλαν δύο ισοψηφίες των δύο μεγάλων κομμάτων, αφού στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ έλαβαν από 32,57% αμφότεροι, ενώ το ίδιο ποσοστό, 22,64%, έλαβαν δύο ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ και στον Άγιο Δημητριανό Πάφου.

Το νεοφασιστικό ΕΛΑΜ στο χωριό Πολιτικό της επαρχίας Λευκωσίας από όπου κατάγεται ο Πρόεδρος του κόμματος, Χρίστος Χρίστου κατετάγη πρώτη δύναμη με ποσοστό 38,74%.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.