Οι περιβαλλοντικές προκλήσεις απασχόλησαν συνάντηση Επιτρόπου Περιβάλλοντος και ΣΑΛΑ

Στα διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα και τις προκλήσεις για το μέλλον επικεντρώθηκε συνάντηση της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου με τη διευθυντική ομάδα και στελέχη του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά την επίσκεψη της Επιτρόπου στα γραφεία του Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Τσουλόφτας, έκανε μία σφαιρική παρουσίαση του ΣΑΛΑ και των μεγάλων προκλήσεων που το απασχολούν, ιδιαίτερα σε σχέση με το περιβάλλον, «για το οποίο το ΣΑΛΑ έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες».

«Στη συνέχεια διεξάχθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα περιβαλλοντικά και άλλα θέματα, ενώ η Επίτροπος Περιβάλλοντος ζήτησε από όλα τα παρευρισκόμενα στελέχη του ΣΑΛΑ τις προσωπικές τους απόψεις σε σχέση με τα μεγάλα περιβαλλοντικά ζητήματα και ακολούθησε μια ζωντανή και παραγωγική συζήτηση», προστίθεται.

Το ΣΑΛΑ και η Επίτροπος Περιβάλλοντος διαπίστωσαν ότι υπάρχει κοινή προσέγγιση στη διαχείριση σημαντικών περιβαλλοντικών θεμάτων και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν και να ενδυναμώσουν τη συνεργασία τους με την ανάληψη κοινών δράσεων με συγκεκριμένους περιβαλλοντικούς στόχους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.