Παράθυρα/ Ορίζοντας

Οι Ιχνηλάτες του  φωτός παρουσιάζονται

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 μμ, στον υπαίθριο χώρο του Flea Τheatre παρουσιάζεται το βιβλίο του Κώστα Λεοντίου Ιχνηλάτες του  φωτός, Εκδόσεις 24  γράμματα, 2020. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Εύα Πολυβίου και αποσπάσματα θα διαβάσει  ο  Αντώνης Λαπηθιώτης. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου Ιωσήφ Ιωσηφίδης και θ συντονίζει η Σούλα Χατζηκυριάκου

Όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου είναι: «Ένα οδοιπορικό στον τόπο και τον χρόνο, όπου ο μύθος μπλέκεται με ιστορικά γεγονότα.

Από τη Γαλλία έως την Αίγυπτο, από την Κωνσταντινούπολη έως τις Βρυξέλλες, από την Κύπρο έως το Κογκό, από την Ρώμη έως τη Θεσσαλονίκη, δύο Βέλγοι πρώην αστυνομικοί επιθεωρητές, μια Ιταλίδα τεχνοκριτικός, ένας ιερωμένος στη μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, μια Βαρωσιώτισα ιστορικός, ένας Γάλλος φωτορεπόρτερ κι ένας Σαλονικιός θεολόγος ιχνηλατούν το παρόν και το παρελθόν, προσπαθώντας να ρίξουν φως σε άλυτα μυστήρια και ανεξιχνίαστες τραγωδίες. Όπου μια μυστική οργάνωση οδηγεί στις ατραπούς σύγχρονων κολάσεων και λησμονημένων παραδείσων, αναζητώντας βάλσαμο για τις πληγές ενός πολύπαθου κόσμου.»

Flea Τheatre

30 Σεπτεμβρίου, στις 7:30

Αναγκαίες δηλώσεις συμμετοχής: 99438365

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.