Οι σχολικές εκδρομές στην Κακοπετριά κατάντησαν βραχνάς για τους κατοίκους

Οι σχολικές εκδρομές προκαλούν την αναταραχή μεταξύ των κατοίκων της Κακοπετριάς, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση και κάνουν λόγο για τρομοκρατία.

Κάθε χρόνο οι μαθητές προβαίνουν σε βανδαλισμούς, εμπρησμούς, τσακωμούς και άλλα δείγματα νεανικής παραβατικότητας από τις διήμερες εκδρομές που πραγματοποιούν οι μαθητές στην Κακοπετριά, σήμφωνα με ρεπορτάζ του «Omega».

Το περασμένο μάλιστα σαββατοκύριακο, το χωριό σηκώθηκε στο πόδι, με τον κοινοτάρχη να αναφέρει ότι φιλοξενήθηκαν περίπου 700 μαθητές, οι οποίοι έψηναν στη μέση του δρόμου σούβλες, έσπασαν αυτοκίνητα και κράτησαν ξάγρυπνους τους κατοίκους από τις δυνατές φωνές και τη μουσική μέχρι το ξημέρωμα.

Η αστυνομία κάθε χρόνο τίθεται σε πλήρη κινητοποίηση, ωστόσο όπως λένε ενώ παρεμβαίνουν ώστε να επιβάλουν την τάξη, λίγη ώρα αργότερα τα φαινόμενα επαναλαμβάνονται.

Την παρέμβαση της πολιτείας και των αρμόδιων υπηρεσιών ζητά το κοινοτικό συμβούλιο όχι μόνο για να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα, αλλά ταυτόχρονα, να στηρίξουν τα χωριά της υπαίθρου που έχουν ανάγκη από υγιή τουρισμό για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.