Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΑΗΚ χαιρετίζουν την παράταση στη μείωση της τιμής ηλεκτρικής ενέργειας

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην ΑΗΚ χαιρετίζουν την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής με την οποία αποφασίστηκε η παράταση της μείωσης της τιμής ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10% για ακόμη δύο μήνες.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν ότι η απόφαση αυτή του ΔΣ αποδεικνύει και επιβεβαιώνει το ρόλο του μεγαλύτερου τεχνικού Οργανισμού του τόπου μας και καταδεικνύει την κοινωνική προσφορά του, ως Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου. Η κίνηση αυτή του Οργανισμού με κόστος περίπου 20 εκ, αποτελεί επί της ουσίας Μερισματική Πολιτική η οποία επιστρέφεται άμεσα στον πραγματικό ιδιοκτήτη του Οργανισμού, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κύπριο πολίτη. “Με αυτή την απόφαση, θα βοηθηθούν άμεσα όλα τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνούμε και δεν χρειάζονται οποιεσδήποτε άλλες, αλλότριου σκοπού Νομοθεσίες οι οποίες στη πραγματικότητα δεν εξυπηρετούν το συμφέρον του Κύπριου πολίτη”.

ΟΙ συντεχνίες κάνουν έκκληση στην πολιτεία όπως και αυτή με τη σειρά της, “με γνώμονα την άμεση ενίσχυση των νοικοκυριών και επιχειρήσεων, να εξετάσει άμεσα άλλους τρόπους και να τους εφαρμόσει, οι οποίοι είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχουν,
για επιπρόσθετη μείωση στη τιμή της κιλοβατώρας. Όπως για παράδειγμα η απόφαση του ΔΣ της ΑΗΚ για προαγορά καυσίμου σε χαμηλότερες τιμές με απώτερο στόχο τη μείωση της τιμής της κιλοβατώρας αλλά και την ένταξη ΑΠΕ στο μείγμα Παραγωγής Ηλεκτρισμού”.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.