Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου ενισχύουν οικονομικά την Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Δημητριανός»

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιαγιάς, oι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου συνεχίζουν τη δράση αγάπης, αγκαλιάζοντας για 5η συνεχή χρονιά τις Κύπριες γιαγιάδες καθώς και ιδρύματα που φιλοξενούν και φροντίζουν ηλικιωμένους.

Για φέτος, οι δύο εταίροι επέλεξαν να στηρίξουν το έργο της Κοινοτικής Στέγης Ηλικιωμένων «Άγιος Δημητριανός» που βρίσκεται στο Δάλι και μέσω της εκστρατείας «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ» πραγματοποίησαν ενέργεια στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ που διήρκησε από τις 24 Μαρτίου μέχρι και τις 26 Απριλίου.

Με τη συμμετοχή του κοινού που αγόρασε συγκεκριμένα προϊόντα της ετικέτας, κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, συλλέχθηκε το συνολικό ποσόν των €5000 το οποίο διατέθηκε για να καλύψει κάποιες από τις ανάγκες της Στέγης και να ακουστεί δυνατά το μήνυμα της εκστρατείας που τιμά την προσφορά της Κύπριας γιαγιάς.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί πλέον παράδοση των τελευταίων χρόνων και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης των Υπεραγορών και της Γαλακτοβιομηχανίας για συνεχή στήριξη προς την κοινωνία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.