Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου παρέδωσαν επιταγή στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μικροί Ήρωες»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή εκστρατεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, που δημιουργήθηκε με στόχο την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» για παιδιά με καρκίνο.

Για την υλοποίηση του στόχου,  οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου πρόσφεραν στους «Μικρούς Ήρωες» μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής βιβλίων μαγειρικής «Η Σμύρνη μου: Οι αυθεντικές πολίτικες συνταγές», που βρισκόταν στη διάθεση των καταναλωτών από τις 10 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Απριλίου 2022.


Μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς και τιμώντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου παρέδωσαν στις 15 Ιουλίου 2022 το ποσόν των €6,000 στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» συμβάλλοντας στο πολύτιμο και ουσιαστικό έργο του ιδρύματος. Η παράδοση της επιταγής έγινε στα Κεντρικά Γραφεία των Υπεραγορών, παρουσία της Προέδρου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», Χριστιάνας Μάρκου, της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Νατάσας Κωνσταντινίδου, και του Γενικού Διευθυντή  του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, Πέτρου Πέτρου.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη προς τα παιδιά και σεβασμό προς την κοινωνία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να διοργανώνουν ενέργειες και να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και υπηρετούν το κοινό καλό.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.