Οικοδομικές εργασίες στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας την 1η Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο των οικοδομικών εργασιών για την κατασκευή της περίφραξης του Νέου Δημαρχείου Λευκωσίας στην οδό Ισαακίου Κομνηνού,  το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, η οδός Πειραιώς και μέρος της οδού Ισαακίου Κομνηνού θα παραμείνουν κλειστές για περίοδο 6 ωρών, μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 1.00μ.μ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, αυτή η κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι αναγκαία για την εκτέλεση των εκσκαφών στο επίπεδο του δρόμου, δίπλα από το Αρχαιολογικό Πάρκο ενώ με την ολοκλήρωση της εκτέλεσης της εργασίας αυτής, ο δρόμος θα παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία.

Οι υπόλοιπες εργασίες που εκτελούνται στο επίπεδο του δρόμου αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 4 μήνες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν την πλατεία Τηλλυρίας και την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου για να μπορούν να κατευθυνθούν προς τον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα ή  την οδό Τρικούπη  και την οδό Διονύσου, με κατεύθυνση δεξιά για το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών (Παλιά Ηλεκτρική).


Οι οδηγοί και οι πεζοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες και τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής εκφράζοντας λύπη για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.