Οικολόγοι: Είδαν Μαυρογιάννη, βλέπουν Χριστοδουλίδη και αύριο αποφασίζουν

Η Παγκύπρια εκλογική συνδιάσκεψη των Οικολόγων συνέρχεται αύριο για να αποφασίσει ποια στάση θα τηρήσει το κίνημα ενόψει του δεύτερου των προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος του Κινήματος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου ανέφερε ότι με βάση την πρόνοια του καταστατικού των Οικολόγων για να στηριχθεί κάποιος υποψήφιος απαιτείται το 60% των ψήφων των μελών της συνδιάσκεψης.

Πρόσθεσε ότι τα μέλη του κινήματος θα πρέπει να ψηφίσουν ποιόν επιλέγουν με βάση αυτά που είδαν, άκουσαν και διάβασαν στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί το 60% για κάποιον από τους 2 υποψηφίους. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα αποφασίσει στη συνέχεια για το τι θα πράξει.

Για τη χθεσινή συνάντηση με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη ανέφερε ότι πήγε πάρα πολύ καλά, ενώ πρόσθεσε ότι αργά το απόγευμα θα συναντηθούν και με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy