Οκταήμερη κράτηση σε 61χρονο για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης, εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 61χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, γύρω στις 10.20μ.μ της 7ης Σεπτεμβρίου 2023, ξέσπασε φωτιά σε τρία οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης οικίας στη Λευκωσία, η οποία επεκτάθηκε και στην οικία, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, ενώ τα τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 61χρονου κάτοικου της επαρχίας Λευκωσίας. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Χθες Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις, αναφέρεται καταληκτικά.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy