Έξαλλοι οι γονείς φοιτητών οι οποίοι φοιτούν στο  εξωτερικό μετά τις πληροφορίες ότι ανάμεσα στους επιβάτες που έφθασαν στη Κύπρο στο αεροδρόμιο Πάφου στις 29 Μαρτίου βρισκόταν και παιδιά ανώτατων αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Φιλοξενούμενοι στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Αντρέας Φακοντής, ρώτησε οκτώ φορές τον  Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο,  εάν υπήρχαν φοιτητές στην πτήση που έφτασε την Κυριακή χωρίς να λάβει καμία απάντηση.

 

Οκτώ φορές η ίδια ερώτηση : «Υπήρχαν φοιτητές;» – Καμία απάντηση από Καρούσο

Έξαλλοι οι γονείς φοιτητών οι οποίοι φοιτούν στο εξωτερικό. Διαβάστε περισσότερα >>> https://dialogos.com.cy/okto-fores-i-idia-erotisi-ypirchan-foitites-kamia-apantisi/

Gepostet von Dialogos am Freitag, 3. April 2020

 

Ο Υπουργός μεταφορών Γιάννης Καρούσος, προσπαθησε να δικαιολογήσει την κατα παράβαση προσγείωση επιβατικού αεροπλάνου την περασμένη Κυριακή με το πρόσχημα ότι οι επιβάτες είχαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Δείτε επίσης: 

Καταγγελία Φακοντή: Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην πτήση της Κυριακής – Μέ άδεια Καρούσου

Πτήση έφτασε στο αεροδρομίο Πάφου εν μέσω καθολικής απαγόρευσης πτήσεων

Καμία ανταπόκριση από τον Υπουργό για την πτήση της Κυριακής – Έφερε επιβάτες

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις του Αντρέα Φακοντή εάν υπήρχαν φοιτητές στην πτηση ο κ.Καρούσος τις απεφευγε τις ερωτήσεις με προσχημα οτι δεν θα κάνει ανάλυση της πτήσης, και στις επόμενες επόμενες ερωτήσεις που απέφυγε απλά απάντησε οτι «και οι 29 είχαν όλα τα πιστοποιητικά»

Επίσης σε μια προσπάθεια να αποφύγει να δώσει απαντήσεις, κάλεσε τον κ.Φακοντή, εάν ηξερε ονόματα να τον ρωτήσει για να το διερευνήσει, κατι που εξυπακούεται ότι ηξερε ποιοι ηταν επιβάτες στην πτήση.

Δείτε το βιντεο: