ΟΚΥπΥ: Θεμελιακός πυλώνας του συστήματος υγείας οι νοσηλευτές

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Βαθιά ευγνωμοσύνη σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Οργανισμού εκφράζει ο ΟΚΥπΥ, ευχαριστώντας για το σημαντικό, όπως λέει, έργο που επιτελεί.

«Οι νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, αποτελούν ένα θεμελιακό πυλώνα του συστήματος υγείας. Το νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά σώζει ζωές, παρέχει ποιοτική φροντίδα, ανακούφιση και ενδιαφέρον σε κάθε ασθενή που χρήζει φροντίδας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προστίθεται, η πανδημία αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για τον τομέα της υγείας και το έργο των νοσηλευτών του ΟΚΥπΥ ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την περίθαλψη ασθενών με COVID, αποτέλεσε σημαντική παράμετρο στην αντιμετώπιση της».

Οι πέραν των 3.500 νοσηλευτών μας, συνεχίζει, ανταποκρίνονται με ζήλο, όχι μόνο στις υψηλές απαιτήσεις της υγειονομικής κρίσης, αλλά και στα υπόλοιπα περιστατικά που αντιμετωπίζονται καθημερινά στα Νοσηλευτήρια και Ιατρικά Κέντρα του Οργανισμού.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, Κύπρος Σταυρίδης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, τόνισε πως «η 12η Μαΐου είναι αφιερωμένη στη ραχοκοκαλιά του συστήματος Υγείας, εσάς, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που ακούραστα συνεχίζετε να στέκεστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.