Όλοι ανοιχτοί

Πάντως ό,τι και να λέμε για τον Πρόεδρο, τη χαλαρή ομοσπονδία, την αποκεντρωμένη ομοσπονδία και τις νέες ιδέες οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ο άνθρωπος είναι πρωτοπόρος. Όχι απλά καταφέρνει να ρίξει εναλλακτικές και πρωτότυπες ιδέες στο τραπέζι, αλλά κάνει και την Τουρκία να τον ακολουθεί.

Βγήκε ο Τσαβούσογλου τώρα και λέει είμαστε και εμείς χαλαροί και ωραίοι και ανοιχτοί σε διάφορες επιλογές. Δεν έχει εμμονές, λέει ο Τσαβ, να τα συζητήσουμε και όλα στο τραπέζι και δεν κολλάμε σε ονόματα και τέτοια. Φαντάζομαι ο Γκουτέρες θα τραβάει τα μαλλιά του, αλλά αυτός είναι που είναι παππούς, δεν τους πιάνει τους χαλαρούς τους τύπους σαν τον Νικ και τον Τσαβ.

Αυτοί τώρα με τις νέες ιδέες θα μας βγάλουν από τα αδιέξοδα. Πάντως μην ψάχνετε να βρείτε διαφορά από κάτι τύπους που μέχρι πρόσφατα θεωρούσατε γραφικούς που δεν ήθελαν τη διζωνική δικοινοτική. Τώρα όλοι μαζί είναι έτοιμοι για εναλλακτικές και να είστε σίγουροι πως αυτό το πράγμα μπορεί να αποδώσει. Τώρα τι θα αποδώσει δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά μην είστε σφικτοί, χαλαρώστε και απολαύστε το!

Παλμ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.