Όλοι οι ασθενείς-ξένοι!

Επειδή το ιδεολόγημά τους είναι ρατσιστικό και με αυτό διαβάζουν τα της ζωής, έτσι παραπονιούνται και για τη μεταχείριση των ασθενών, που προέρχονται από το Παραλίμνι στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Αντί να φταίει ο γάδαρος, φταίει το σαμάρι… Αντί να επικρίνουν την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ που δεν επένδυσε στη δημόσια υγεία και την άφησε εκτεθειμένη απέναντι στην πανδημία, φταίει το Νοσοκομείο Λάρνακας που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους ασθενείς που καλείται να εξυπηρετήσει.


Μα, κύριε Πυρίλλη, πού ζείτε; Εδώ και δεκαετίες το Νοσοκομείο Λάρνακας είναι ο φτωχός συγγενής… Ούτε εντατικολόγους, ούτε νευροχειρουργούς… διαθέτει. Δεν είδατε την επιστολή καταπέλτη των διευθυντών κλινικών; Δεν είδατε, δεν ακούσατε για το πώς πιέζεται το προσωπικό προκειμένου να καλυφθούν ΟΛΕΣ οι ανάγκες;

Αν ισχύει αυτό που λέτε -ότι δεν εξυπηρετούνται γιατί είναι «ξένοι» οι ασθενείς από την περιοχή Παραλιμνίου, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας σε αυτό: Για την κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη είμαστε όλοι οι υποψήφιοι ασθενείς, ξένοι!

Νίκη

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.