Ολοκληρώνεται σήμερα το μπαϊράμι – Ουρές στα οδοφράγματαΤέταρτη και τελευταία ημέρα σήμερα της Γιορτής των Θυσιών που ολοκληρώνεται ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον Τύπο πυκνώνουν οι αναφορές για τις ουρές στα σημεία διέλευσης.

Μεγάλη απήχηση είχε βίντεο που ανέβασε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της γγ του τ/κ Δημοκρατικού κόμματος, Μεχμέτ Οζτζιαφέρ για την ουρά αυτοκινήτων στο οδόφραγμα του Περγάμου. Ο ίδιος λέει στο βίντεο ότι περίμενε 25 λεπτά και τα αυτοκίνητα κινούνταν πολύ αργά.

Η Χαβαντίς γράφει σήμερα ότι ουρές σχηματίστηκαν χθες τόσο στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από αυτοκίνητα που περίμεναν κάτω από υψηλές θερμοκρασίες για πολύ ώρα, όσο και από πεζούς στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας. Τις πρώτες δύο ημέρες του μπαϊραμιού, παρατηρεί η εφημερίδα, οι Τ/κ παρέμειναν στον «βορρά», αλλά χθες, τρίτη μέρα των αργιών, για διάφορους λόγους θέλησαν να μεταβούν στο «νότο». Η αυξανόμενη τουριστική κίνηση των ημερών και επιπλέον οι Τ/κ προκάλεσαν τον σχηματισμό ουρών χιλιομέτρων στα οδικά οδοφράγματα, σημειώνεται.