Ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική εξέταση για βαθμοφόρους στην ΕΦ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κλήρωση των θεμάτων της συμπληρωματικής γραπτής εξέτασης υποψηφίων βαθμοφόρων, στην παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας και του Πανεπιστήμιου Κύπρου. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα στη φετινή συμπληρωματική γραπτή εξέταση συμμετείχαν συνολικά 50 υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και 23 υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΚΕΝ Πάφου, οι οποίοι συμμετείχαν και πέτυχαν στην προβλεπόμενη συμπληρωματική αθλητική δοκιμασία.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αύριο μέσω διαδικτύου αμέσως μετά την επίσημη τελετή παράδοσης του καταλόγου των επιτυχόντων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 10:30 π.μ. στο Υπουργείο Άμυνας.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η διαδικασία συμμετοχής τους στην συμπληρωματική αθλητική δοκιμασία αποφασίστηκε κατόπιν καταγγελιών που αφορούσαν τις προδιαγραφές του αγωνιστικού χώρου στο ΚΕΝ Πάφου, ώστε να διασφαλιστεί η ίση μεταχείριση όλων.

Επεξηγείται ότι η αθλητική δοκιμασία δεν προσδίδει μόρια, ούτε σειρά κατάταξης. Συνιστά απλώς προϋπόθεση, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος το δικαίωμα να παρακαθίσει στην γραπτή εξέταση.

Με στόχο να αποφευχθεί έστω και η παραμικρή αμφιβολία για αδικία έναντι οποιουδήποτε από τους υποψηφίους, το Υπουργείο Άμυνας σε συνεννόηση με το ΓΕΕΦ, αποφάσισε όπως, σε περίπτωση που κάποιοι εκ των 23 επιτυχόντων υποψηφίων του ΚΕΝ Πάφου στη συμπληρωματική αθλητική δοκιμασία, εξασφαλίσουν θέσεις Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (από το σύνολο των 153 διαθέσιμων), θα υπάρξει αντίστοιχη αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων θέσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.