Ολοκληρώθηκε το διήμερο εργαστηρίων «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας

Διήμερο εργαστηρίων με θέμα το «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» παρουσίασε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση– ΚΕΕΑΕΔ», σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας η δράση συγκέντρωσε ενδιαφέρον και σημαντική προσέλευση, δημιουργώντας προσδοκίες και επιθυμία για ακόμα περισσότερες ανάλογες εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης παρουσιάστηκαν τα εργαστήρια «Βασικές δεξιότητες και εργαλεία για ένα digital marketer», με εισηγητή τον Ιδρυτή/Communication Strategist, DeepDive Strategy, Λουκά Χαραλαμπίδη και «Storytelling, χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις για το σωστό κοινό», με εισηγήτρια την Ακαδημαϊκή Διευθύντρια στο CIM Cyprus Business School, Μύρια Κκάλη.

Σημειώνεται ότι οι εισηγητές βοήθησαν τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν την πληθώρα των διαδικτυακών καναλιών, αλλά και εργαλείων για δημιουργία περιεχομένου και διαδικτυακών εκστρατειών, τη χρήση της αφήγησης στο ψηφιακό μάρκετινγκ, αλλά και την σημασία του να κατανοούμε το προφίλ του κοινού μας.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, συνεχίζει η ανακοίνωση, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν ερωτήματα, να καλύψουν γνωστικά κενά και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ και να γνωρίσουν τρόπους για περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση.

Επισημαίνεται ακόμη ότι με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα, ενώ πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να επαναληφθεί.

Υπενθυμίζεται πως τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (άνεργοι, λήπτες προνοιακών επιδομάτων ΕΕΕ, νέοι, μονογονείς, πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, μετανάστες και υπήκοοι τρίτων χωρών, άτομα ηλικίας 50+ ετών, αναλφάβητοι, ΑμεΑ) και Δημότες Λευκωσίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.