Ολοκληρώθηκε το νέο σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή – Αύριο η έκθεση

Ολοκληρώθηκε το νέο σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή, το οποίο ξεκινά από την προδημοτική εκπαίδευση και θα καταλήγει μέχρι και το Λύκειο και παραδίδεται αύριο η συγκεκριμένη έκθεση.

Οπως δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, “όπως έχουμε υποσχεθεί έχει ολοκληρωθεί το νέο σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή και της μαθήτριας,  ενιαίο σχέδιο, το οποίο θα ξεκινά από την προδημοτική εκπαίδευση και θα καταλήγει μέχρι και το Λύκειο”.

Αύριο, είπε, στις 1300, η Πρόεδρος της Επιτροπής – που έχει αναλάβει να ετοιμάσει το σχέδιο μαζί με πολλούς άλλους συνεργάτες της – θα παραδώσει στον Υπουργό την συγκεκριμένη έκθεση.

Εν συνεχεία, στις 1530 ο Υπουργός έχει προσκαλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, εκπαιδευτικές οργανώσεις, γονείς, μαθητές, παιδοβουλή, για να τους παραδοθεί η έκθεση, να τους γίνει μια σύντομη παρουσίαση και θα τους ζητηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθουν με συγκεκριμένες εισηγήσεις για να προχωρήσει ο διάλογος στο θέμα αυτό.

Πέραν τούτου, ο Υπουργός είπε ότι αναμένει ότι την άλλη εβδομάδα θα του παραδοθεί από τον Πρόεδρο της άλλης επιτροπής που έχει αναλάβει να ετοιμάσει την έκθεση για την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Εργου και του Εκπαιδευτικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.