Ομαδική έκθεση τέχνης «SHE»

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης SHE, στην γκαλερί Exhibit8, επί των οδών Γεωργίου Γενναδίου 16 & Ανδρέα Θεμιστοκλέους στο κέντρο της Λεμεσού.

Mg 1159

Πρόκειται για μια έκθεση αφιερωμένη στη γυναικεία οντότητα που παρουσιάζεται μέσα από τα έργα καταξιωμένων και ανερχόμενων εικαστικών. Την τελετή των εγκαινίων προλόγισαν η κ. Κικούλα Κότσαπα, πρώην πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι του ΤΕΠΑΚ και Δρ Νάτια  Αναξαγόρου, προϊσταμένη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού.

Mg 1082

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα ζωγραφικής οι Αγισηλάου Φανή, Βαρελλά Άννα, Βαρέλλας Μάριος, Γιάννου Μαρίνα, Εφεσόπουλος Ανδρέας, Κακουλλής Χρίστος, Κάνια Νίκη, Κωνσταντής Λεωνίδας, Παπαφωτίου  Αλεξάνδρα, Πηδιά Σταύρη, Σταύρου Κατερίνα, Χατζησάββα Αρίστη, Butovskaya Larisa, Ghazarian Vartan, Paparazzi, Stoian Christian, Turner Tess και με έργα γλυπτικής οι  Ασκώτη Μαρκέλλα, Γιαπάνης Φίλιππος, Κυπριανού Μαρία και ο Grozos Gregory.

Dsc02987

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Απριλίου 2022. Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό Τρίτη με Σάββατο 10:00 – 23:00,  ενώ ιδιωτικές προβολές μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν ραντεβού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy