Ομαδική έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας από το «Περίτεχνο» στις 27 Μαϊου

Την ερχόµενη Παρασκευή, 27 Μαϊου, ανοίγει στην Παλιά Αγορά της Παλλουριώτισσας, στις 7 µ.µ., η καθιερωµένη πλέον ετήσια οµαδική έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας που οργανώνεται από τον ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία µε το Εργαστήρι «Περίτεχνο».

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα παραµείνει ανοικτή µέχρι τις 3 ιουνίου, θα τελέσει η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, ∆ρ. Άννα Αχιλλεούδη.

Η έκθεση γίνεται για ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραµµάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ. Στο πλαίσιο αυτό έχουν δωρηθεί έργα από τους καλλιτέχνες Κώστα Χαραλάµπους, Μάγια Χατζηγεωργίου και Χρίστο Αβραάµ τα οποία θα κληρωθούν για την ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το εργαστήρι «Περίτεχνο», λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του καθηγητή ζωγραφικής Κώστα Χαραλάµπους και στεγάζεται στην οδό Αισχύλου, στο Καϊµακλί. Στο Εργαστήρι διδάσκουν οι Κώστας Χαραλάµπους, Γεωργία Πόζωτου και Σαββίνα Ιωάννου ενώ µαθήµατα αγιογραφίας γίνονται από την Αθηνά Γαµβρουδιού. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εφήβους και ενήλικες, ανεξαρτήτως µαθησιακού και ακαδηµαϊκού επιπέδου και τα μαθήματα παραδίδονται σε µικρές οµάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.