Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Πανηγυρίζουν, λέει η είδηση, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ματέο Σαλβίνι και η Μαρί Λεπέν για την εκλογική νίκη του Ζαΐχ Μπολσονάρο στη Βραζιλία. Αλίμονο! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Αν δεν νιώθουν χαρά μεγάλη οι ομοϊδεάτες του -ρατσιστές, ξενοφοβικοί, μισαλλόδοξοι- ποιος θα χαίρεται; «Και στη Βραζιλία οι πολίτες έδιωξαν την Αριστερά! Καλή δουλειά στον Πρόεδρο Μπολσονάρο, η φιλία μεταξύ των λαών μας και των κυβερνήσεών μας θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή», έγραψε ο Σαλβίνι στο Twitter.

Γνωστός για τις ακραίες του θέσεις, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Βραζιλίας περιμένει πώς και πώς για να τις κάνει πράξη. «Είναι ντροπή να είσαι εργοδότης σε αυτή τη χώρα, με τόσο πολλά δικαιώματα για τους εργαζομένους», λέει συχνά ο Μπολσονάρο. «Αν οι αριστεροί θέλουν να μείνουν εδώ, θα πρέπει να υποταχθούν στο νόμο μας.


Ή θα φύγουν ή θα πάνε φυλακή. Αυτοί οι περιθωριακοί κομμουνιστές θα είναι παράνομοι στην πατρίδα μας»… Ναι, αυτός ο άνθρωπος θα κυβερνήσει τη Βραζιλία. Και για τη νίκη του επαίρεται το κάθε φασιστικό στοιχείο της οικουμένης…

Μ.Φρ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.