Πολλά ακούγονται για την πορεία του πρωταθλήματος και είναι λογικό ο κάθε ένας από εμάς να ξεκίνησε να διαμορφώνει σενάρια στο μυαλό του. Εκεί που πρέπει να επικεντρωθούμε όσον αφορά το ποδόσφαιρο και το πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά, είναι στις θέσεις των ομάδων.

Αναφορικά με τη θέση της Ομόνοιας αυτή δεν έχει αλλάξει σε σχέση με όλα όσα ξέραμε πριν την τηλεδιάσκεψη με την ΚΟΠ. Στο “τριφύλλι” έχουν στο μυαλό ένα και μοναδικό σενάριο. Να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τις απόψεις των σωματείων αλλά και από τα μέτρα που θα ακολουθηθούν από την Κυβέρνηση το επόμενο διάστημα. 


Η Ομόνοια δεν πήρε θέση στην τηλεδιάσκεψη όσων αφορά την ολοκλήρωση της περιόδου σε αυτό το στάδιο. Θέλει να εξαντληθούν όλα τα σενάρια για να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και αν δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, μόνο τότε, θα ζητήσει να επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει.

Στην Ομόνοια έμαθαν να ακολουθούν υπεύθυνη στάση σε όλα τα ζητήματα και αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης και σε αυτή την περίοδο. Καμία απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί σε αυτό το στάδιο και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία.