Ο Ανδρέας Ιωάννου Κυπέρας δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε υπάλληλος του σωματείου της Ομόνοιας, αλλά ένας άνθρωπος με εικοσαετή προσφορά στο ρόλο του φροντιστή. Η Ομόνοια θρηνεί για το χαμό του μέσω  ανακοίνωσης που εκδόθηκε.

Αναλυτικά:

«Έχασε σήμερα τη μάχη με την επάρατη νόσο, σε ηλικία 78 ετών, ο ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Ιωάννου, γνωστός ως Κυπέρας. Πάλεψε γενναία και θαρραλέα, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του αρκετά αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Ανδρέας Ιωάννου Κυπέρας διετέλεσε φροντιστής της ομάδας μας για δύο δεκαετίες (1988 – 2008). Ένας γνήσιος και αγνός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, ένας ακούραστος στρατιώτης της Βασίλισσας, ένα φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης και αυτοθυσίας για αυτή τη μεγάλη Ιδέα, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μεγάλε Ανδρέα Ιωάννου Κυπέρα, η οικογένειά σου θα είναι παντοτινά περήφανη για εσένα. Η αγαπημένη σου ΟΜΟΝΟΙΑ θα σε θυμάται και θα σε τιμά για πάντα!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 17:00. Συλλυπητήρια από τις 16:00.

Αιώνια του η μνήμη! #OMONOIA».