Ομόνοια: Η λίστα με τους επιθετικούςΕίναι δεδομένο ότι η Ομόνοια θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και η επιτροπή προγραμματισμού μαζί με τον προπονητή, βρίσκονται στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Τα ονόματα που έχουν προταθεί μαζί με αυτά που βρίσκονται στη λίστα των «πρασίνων» είναι εκατοντάδες. Όσο περνά ο καιρός η συγκεκριμένη λίστα μικραίνει. Έτσι, φτάσαμε στο σημείο να δημιουργηθεί μια μικρή λίστα με τους υποψήφιους στόχους. 


Είναι αλήθεια ότι η περίπτωση του Αντρίγια Πάβλοβιτς, που την περασμένη περίοδο βρισκόταν στο ΑΠΟΕΛ, είναι μια από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν. Δεν είναι όμως η μοναδική και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι αυτός θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί. Θυμίζουμε ότι απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και οι περιπτώσεις των Ριάν Μπάγιτς και Τόμας Πρίσκιν.

Ο Χένινγκ Μπερκ έχει καλή άποψη για τον Σέρβο και αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που κρατά τον ποδοσφαιριστή στη λίστα της Ομόνοιας. Θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία αφού στη λίστα υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Χρίστος Αποστολίδης