Ομόνοια: «Κάθε επιτυχία στον Ντάρμπισιρ»

Το «διαζύγιο» με τον Ματ Ντάρμπισιρ ανακοίνωσε η Ομόνοια. Ο Άγγλος επιθετικός ως γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάρθουρ FC της Αυστραλίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των «πρασίνων» η συνεργασία με τον Ματ Νταρμπισιρ έχει λυθεί κοινή συναινέσει.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:  «Αποχαιρετά την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας ο Ματ Νταρμπισάιαρ, έχοντας απολογισμό 126 συμμετοχές, 69 γκολ και δύο «Χρυσά Παπούτσια», επιδόσεις που τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του «τριφυλλιού» και του Κυπριακού ποδοσφαίρου. 


Ο Ματ πέρα από εξαιρετικός επιθετικός υπήρξε και πολύ καλός επαγγελματίας, αγαπήθηκε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κέρδισε ξεχωριστή θέση στην οικογένεια της ομάδας μας.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ματ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, κάτι που έγινε σεβαστό από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η συνεργασία μας με τον Ματ Νταρμπισάιαρ έχει λυθεί κοινή συναινέσει και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News