Ομόνοια: Θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφοςΣτην Κυπερούντα και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βρίσκεται η αποστολή της Ομόνοιας για τη συνέχιση της προετοιμασίας της. Οι «πράσινοι» πήγαν από χθες στο ορεινό θέρετρο και ήδη προπονήθηκαν για πρώτη φορά και για τις επόμενες δύο εβδομάδες τους αναμένει πολύ δύσκολη και σκληρή δουλειά.

Το θέμα της φυσικής κατάστασης λόγω της αγωνιστικής απραξίας πολλών μηνών, αποτελεί προτεραιότητα για το “τριφύλλι” αφού τα ζητήματα τακτικής και μονταρίσματος δεν προκύπτουν και αυτό γιατί η ομάδα είναι η ίδια με την περσινή. Έτσι λοιπόν η έμφαση θα δοθεί στο να καλύψουν το χαμένο έδαφος οι ποδοσφαιριστές και να βρίσκονται στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα. 


Ο Χένινγκ Μπεργκ θα φρεσκάρει απλώς όλα αυτά που είχε εφαρμόσει με επιτυχία την περσινή σεζόν. Να σημειώσουμε ότι στην Κυπερούντα βρίσκονται με την υπόλοιπη αποστολή και τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας. Πρόκειται για τους Άγγελο Ζευκή (15.4.2003), Ανδρέα Σάββα (21.7.2004) και Κωνσταντίνο Βενιζέλο (5.7.2004).

Στο κεφάλαιο ενίσχυση τα πράγματα παραμένουν στάσιμα. Άλλωστε δεν υπάρχει και λόγος βιασύνης. Από τη στιγμή που δύο μεταγραφές απομένουν και η ομάδα έχει ήδη κάνει δύο προσθήκες, τότε δεν προκύπτει κανένας λόγος να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις.

Σε ό,τι αφορά το θέμα Ακιντόλα δεν προέκυψε καμία εξέλιξη, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.