Τερματίζεται η καταβολή του 50% του μισθού του Γ. Γιαννάκη – Μετά την επιστολή του Γ.Ελεγκτή

Νέα «βόμβα» αναμένεται στον Οργανισμό Νεολαίας και αφορά την πιθανή διαθεσιμότητα και απόλυση επτά λειτουργών του, οι οποίοι είχαν προσληφθεί το 2007, μαζί με τον κ. Γιαννάκη, χωρίς εξετάσεις.

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου αποφάσισε να τερματίσει την καταβολή του 50% του μισθού που λάμβανε ευρισκόμενος σε διαθεσιμότητα μέχρι χθες ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού Γιαννάκης Γιαννάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει συνολικά οκτώ κατηγορίες με βασικότερες την πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων.

Διαβάστε επίσης: Γιαννάκης Γιαννάκη: Εξακολουθεί να λαμβάνει το 50% του μισθού του

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Κλεάνθης Κουτσόφτας, κληθείς από την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» να σχολιάσει το περιεχόμενο επιστολής του Γενικού Ελεγκτή ανέφερε πως το θέμα αναμενόταν να ρυθμιστεί χθες κατά τη διάρκεια συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Διευκρίνισε πως η διαδικασία δρομολογήθηκε πριν την επιστολή του Γενικού Ελεγκτή.

Στο μεταξύ, νέα «βόμβα» αναμένεται στον Οργανισμό Νεολαίας και αφορά την πιθανή διαθεσιμότητα και απόλυση επτά λειτουργών του, οι οποίοι είχαν προσληφθεί το 2007, μαζί με τον κ. Γιαννάκη, χωρίς εξετάσεις.

Ωστόσο, σε περίπτωση που υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τα 7 πρόσωπα αναμένεται να προσφύγουν ενώπιον Δικαιοσύνης, συγκεντρώνοντας πολλές πιθανότητες να αποζημιωθούν, καθώς νομικά δεν φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη πρόσληψης τους.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy