ΟΠΑΠ Λεμέσια 2022 – Το Beachpolistas World Tour θα φιλοξενήσει η Λεμεσός στις 29-31 Ιουλίου 2022

Το Beachpolistas World Tour, ένα από τα μεγαλύτερα Διεθνή Τουρνουά, αναμένεται να φιλοξενήσει η Λεμεσός, στο πλαίσιο των «ΟΠΑΠ Λεμεσίων 2022», από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου 2022.

Την πραγματοποίηση του δημοφιλούς τουρνουά εξήγγειλε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος υποσχέθηκε στο κοινό μοναδικό υπερθέαμα και έντονες συγκινήσεις. Πρόκειται, τόνισε ο κ. Νικολαΐδης, για ένα εντυπωσιακό και αναβαθμισμένο τουρνουά, με φιλανθρωπική και περιβαλλοντική διάσταση, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, ο αθλητισμός είναι πάνω απ’ όλα πολιτισμός και κουλτούρα.

Στο δικό του χαιρετισμό το μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μυλωνάς, έκανε λόγο για μια μοναδική εμπειρία, καλώντας τον κόσμο να αγκαλιάσει τη διοργάνωση. Παράλληλα, υπέδειξε ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, όχι μόνο στηρίζει αλλά και ενθαρρύνει τη διοργάνωσή τέτοιων εκδηλώσεων, των οποίων τα οφέλη είναι πολύπλευρα για το κοινό.

Το Beachpolistas World Tour, το οποίο ξεκίνησε από την Ουρουγουάη και έχει ήδη ταξιδέψει σε  Χιλή, Κροατία, Ελλάδα και Μεξικό, κάνει αυτό το Καλοκαίρι σταθμό στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, αναμένεται να δώσουν επίσης το παρόν τους πρώην και νυν πολίστες, ενώ σε αυτό περιλαμβάνονται αγώνες για μικρές ηλικίες, καθώς και ατομικοί και ομαδικοί διαγωνισμοί για το κοινό.

Το Beachpolistas World Tour, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και στηρίζουν η FAB Sportswear και ο Υδάτινος Κόσμος, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πανίκου Προκοπίου, τέως Πρόεδρου της Κυπριακής  Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, την OPEN που θα διεξαχθεί Παρασκευή μέχρι Κυριακή (29 -31 /7) από τις 15:00 έως τις 22:00 και την U14 η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και Κυριακή (30 – 31/7) από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Beachpolistas World Tour έχει φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του TELETHON, ενώ συμβάλλει παράλληλα και στην αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος, με την πραγματοποίηση δράσεων στις 31 Ιουλίου, σχετικών με την καθαριότητα της θάλασσας και την ανακύκλωση.

Στο καλεντάρι του Beachpolistas World Tour εντάσσεται και ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Οι επιπτώσεις του Covid στον Αθλητισμό», η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 10πμ στο Αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης – ΤΕΠΑΚ. Η Διάλεξη που τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, πραγματοποιείται από το Δήμο Λεμεσού, τον Ν.Ο. Λεμεσού και τον Υδάτινο Κόσμο, με τη στήριξη του ΤΕΠΑΚ.

Facebook @Lemesia2022 | Instagram @Lemesia

Χρυσός Χορηγός Beachpolistas World Tour: Remedica

Ασημένιος Χορηγός Beachpolistas World Tour : IronFX

Χάλκινος Χορηγός Beachpolistas World Tour: BioCare, Petrolina

Επίσημος Χορηγός Λεμεσίων: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγοί Λεμεσίων: ΚΟΑ, Medochemie, Deloitte, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Marlow Navigation, Hercules. 

Επικοινωνία και Προβολή: Avaton

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.