Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Ο εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου Λαΐφη, Κώστας Ηλίας, μίλησε στο Gazzetta.gr για το ενδεχόμενο μεταγραφής του 22χρονου αμυντικού στον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τον Κωνσταντίνο Λαΐφη καθώς είναι, όχι απλά ένα ανερχόμενο ταλέντο, αλλά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το συμβόλαιο του 22χρονου κεντρικού αμυντικού με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και στην Κύπρο το θεωρούν δεδομένο ότι ο παίκτης θα κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Δηλώσεις Κώστα Ηλία:

“Επισήμως δεν έχουμε κάτι στα χέρια. Εδώ κι ένα μήνα διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των εφημερίδων πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Λαίφη. Εμάς ακόμα δεν μας έχει προσεγγίζει κανείς από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να έχει γίνει επαφή με την Ανόρθωση. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”.

Για το ποιος είναι ο Λαΐφης, κι αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του είπε τα εξής:

“Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι αριθμοί. Είναι ένας πολυθεσίτης παίκτης και είναι πολυτέλεια για έναν προπονητή να έχει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει και μπακ και στόπερ και χαφ. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία.

Αν κάνει το επόμενο βήμα θα βελτιωθεί πολύ. Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Να ξέρετε πως ο Κωνσταντίνος δεν έχει ρήτρα μεταπώλησης στο συμβόλαιο του. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης και όπως καταλαβαίνεται υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα”.

Για το αν θα ήθελε ο Λαΐφης, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι η Τούμπα και ο ΠΑΟΚ είπε τα εξής:

“Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αρεστή και προς εμάς και προς τον Κωνσταντίνο. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ τον Λαίφη, θα έρθει τρέχοντας, εδώ ολόκληρος Μπερμπάτοφ παίζει στην Τούμπα και θα έχει πρόβλημα ο Κωνσταντίνος;”

Για το αν υπάρχει γενικά ενδιαφέρον από Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη είπε τα εξής:

“Όχι από Ελλάδα δεν υπάρχει ενδιαφέρον, από την Ευρώπη υπάρχει ενδιαφέρον από Βέλγιο και Ιταλία. Μάλιστα τον έχουν παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια. Έχω ενημερώσει την διοίκηση της Ανόρθωσης. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει τον Λαίφη καλά θα κάνει να βιαστεί”.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.