Είναι η ώρα της μεγάλης απόφασης

Της
Σταυρούλλας Χατζηγιάννη*

 

Είναι η ώρα της µεγάλης απόφασης

Οι υποψηφιότητες για την προεδρία της ∆ηµοκρατίας υποβλήθηκαν και επίσηµα. Ο κατάλογος αυτών που προτείνουν και υποστηρίζουν τον Αντρέα Μαυρογιάννη αποδεικνύει ότι η υποψηφιότητα Μαυρογιάννη είναι και ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική, βρίσκει ανταπόκριση σε κόσµο από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σε ανέντακτους πολίτες που θέλουν πραγµατικά την προοδευτική αλλαγή.

Με την υποβολή των υποψηφιοτήτων άρχισε ταυτόχρονα και η αντίστροφη µέτρηση ως τη µέρα που θα καλεστεί ο κυπριακός λαός να τοποθετηθεί για το παρόν και το µέλλον του. Και το προσωπικό αλλά και το συλλογικό.

Καλούµαστε µε την ψήφο µας, που είναι η µεγαλύτερή µας δύναµη, είτε να αφήσουµε να συνεχίσει το πλιάτσικο και η καταστροφή της οικονοµίας και του κοινωνικού κράτους, ενός κράτους που δεν νοιάζεται για τους πολίτες του, είτε να σταθούµε δυναµικά υπέρ της αλλαγής µε Πρόεδρο τον Αντρέα Μαυρογιάννη. Τον άνθρωπο που έχει µια καθαρή τοποθέτηση υπέρ των πολλών, των φτωχών, των ευάλωτων οµάδων, για µια παιδεία που θα δώσει χαρά και δύναµη στα παιδιά µας, ελπίδα στους νέους µας και καλύτερες µέρες στους συνταξιούχους και όσους έχουν ανάγκη από ένα κοινωνικό κράτος.

Σε αυτές τις εκλογές δεν είναι µοναδικό µας καθήκον να πάµε απλά στην κάλπη, αλλά να γίνουµε πρεσβευτές των θέσεων του Αντρέα Μαυρογιάννη και θεµατοφύλακες της αλλαγής! Και το κάνουµε όλο και περισσότερο. Έχουµε πλέον στην έγνοια µας τα παιδιά, τα εγγόνια µας, τους φίλους και γνωστούς µας. Να γίνουν και αυτοί φορείς της αλλαγής. Να πιστέψουµε ότι µπορούµε γιατί έχουµε τη δύναµη.

Γιατί ο υποψήφιος Αντρέας Μαυρογιάννης έχει τη δυνατότητα να πάει δεύτερο γύρο αλλά και να κερδίσει τις εκλογές! Έχει ανοδική τάση µε απήχηση και στο κέντρο και στη Δεξιά, όπως βέβαια και στην Αριστερά. Αυτό φαίνεται και στις δηµοσκοπήσεις αλλά και από την επαφή µας µε τον κόσµο. Τα µηνύµατα για την εκλογική νίκη φτάνουν από παντού. Μπορούµε να κερδίσουµε το µεγάλο στοίχηµα για την Κύπρο µας και τον λαό µας!

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι αξιόπιστος, έντιµος, καθαρός και δεν θα είναι εκεί ως Πρόεδρος, ούτε για να πλουτίσει ούτε για να βοηθήσει τους συγγενείς του ή τους ανθρώπους της παράταξης!

Είναι ένας άνθρωπος αποφασισµένος να δώσει όλες του τις δυνάµεις για να αλλάξει τα πράγµατα στο Κυπριακό. Είναι αποδεδειγµένα αποφασιστικός και αποτελεσµατικός, και το έχει αποδείξει σε όλα τα πόστα από τα οποία υπηρέτησε, ιδιαίτερα όταν είχε αναλάβει ως υφυπουργός για την Προεδρία της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επί προεδρίας ∆ηµήτρη Χριστόφια.

Έχουµε έναν µήνα μέχρι τις εκλογές. Τώρα θα ασκηθεί µεγάλη πίεση από όλα τα κόµµατα και όλους τους υποψηφίους προς τα µέλη τους αλλά και τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους όπως και στους νέους. Είναι η ώρα της µεγάλης απόφασης. Συνεπώς δουλεύουµε όλοι πιο εντατικά, πιο στοχευµένα. Με µεγαλύτερη πίστη για την αλλαγή, µε µεγαλύτερο ενθουσιασµό ότι Κύπρος Μπορείς!!

* Κοινοβουλευτική συνεργάτης ΑΚΕΛ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.