ΟΣΙΚΑ: «Η κυβέρνηση να συνεχίσει τα σχέδια στήριξης τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα»

Τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει η κυβέρνηση να συνεχίσει τα σχέδια στήριξης των εργαζομένων για αντιμετώπιση της πανδημίας ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ).

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο Νεόφυτος Θρασυβούλου σημείωσε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί στοχευμένα η στήριξη της τουριστικής βιομηχανίας και κατά τη χειμερινή περίοδο. Όπως είπε, ο τουρισμός είναι ο πνεύμονας της οικονομίας και μέσα από αυτόν διοχετεύεται χρήμα σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την τουριστική βιομηχανία.

Είπε ακόμα ότι από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, είναι κρίμα να σταματήσουν τα σχέδια τον Οκτώβριο όπως είχε δηλώσει το Σάββατο η Υπουργός Εργασίας.

Επίσης ο κ. Θρασυβούλου είπε ότι τις επόμενες μέρες τροχιοδρομείται συνάντηση της ΟΣΙΚΑ με τους Εργασίας και Μεταφορών, με στόχο να βρεθεί λύση που θα στηρίξει την προσπάθεια για επέκταση της τουριστικής περιόδου και τη δημιουργία τουριστικού ρεύματος καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σημείωσε ωστόσο ότι η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου σε επικοινωνία που είχαν, δήλωσε ανοικτή στο να συζητήσουν για την χειμερινή περίοδο.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.