Η ΟΣΙΚΑ καταδικάζει όσους παραβιάζουν τα πρωτόκολλα

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), καταδικάζει απερίφραστα όσους επιχειρηματίες παραβιάζουν τα πρωτόκολλα  του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτο Θρασυβούλου. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως ως  Παγκύπρια Ομοσπονδία των Κέντρων Αναψυχής αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη λειτουργία των Κέντρων Αναψυχής μόνο στους εξωτερικούς χώρους, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν καθόλου, όπως είπε.

Απηύθυνε εκ νέου έκκληση στο Υπουργείο Υγείας και στο Υφυπουργείο Τουρισμού, όπως εξακολουθούν να στηρίζουν το άνοιγμα των κέντρων αναψυχής και στους εσωτερικούς χώρους με ειδικά πρωτόκολλα.

Επεσήμανε ωστόσο, πως, καταδικάζουν απερίφραστα οποιουσδήποτε παραβιάζουν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και ζητούν παράλληλα, από την Πολιτεία και το Κράτος να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταδικάζονται όσοι παραβιάζουν τα πρωτόκολλα.

Για  εμάς πυξίδα μας, όπως είπε, δεν είναι και δεν ήταν να παραμείνουν με τα λιγοστά κέντρα που έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα,  αλλά να δώσουν την ευκαιρία και στους υπόλοιπους επιχειρηματίες να λειτουργήσουν.

Τόσο οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με την επισιτιστική βιομηχανία όσο  και με τα κέντρα διασκέδασης, όλοι βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων των σημερινών επιχειρήσεων που λειτουργούν, συμπλήρωσε.

Για αυτό άλλη μια φορά απευθύνουμε έκκληση σε όσους παραβιάζουν τα πρωτόκολλα από τον κλάδο μας να σεβαστούν τουλάχιστον τους συναδέρφους τους που περιμένουν να λειτουργήσουν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, είτε οικογενειακές είτε επιχειρηματικές, όπως είπε.

Σχετικά με την επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως δεν ήταν ικανοποιητική, αλλά μέτρια λόγω των καιρικών συνθηκών, κατέληξε.

Σημειώνεται πως παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο καταγγέλθηκαν 8 υποστατικά εκ των οποίων τα 5 στην Πάφο .

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.