Την απόφασή του να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις ανακοίνωσε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στη σημερινή του εκπομπή.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς η ιδιότητα του «τηλεπωλητή» του στοίχιζε σε κριτική για την πολιτική του παρότι εργάζεται πουλώντας βιβλία από το 1999.

Την απόφασή του, που ανακοίνωσε στην σημερινή του εκπομπή, είχε προαναγγείλει λέγοντας ότι έχει μια «σημαντική ανακοίνωση».

Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ημέρες ο κ. Γεωργιάδης είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για την προώθηση ενός «θεραπευτικού» γιλέκου από γνωστή εταιρία. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι πουλούσε γιλέκο παραπλανώντας το τηλεοπτικό για δήθεν «μαγικές» ιδιότητες σε ασθένειες και ο ίδιος απάντησε το βράδυ της Τετάρτης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Έγινε συντονισμένη επίθεση σε μένα με αφορμή τις τρεις τηλεοπτικές εκπομπές που έκανα για τα γιλέκα αυτής της εταιρίας και δυστυχώς ενεπλάκησαν, πιστεύω καλοπροαίρετα και άνθρωποι που εκτιμώ. Με κάποιους επικοινώνησα και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις με κάποιους άλλους δεν κατέστη δυνατόν» σημείωσε.